Rapujuhlat 18.8.
Perinteinen, jo kolmas, Tapaseuran rapuillallinen nautittiin jälleen Suomenlinnan Upseerikerholla. Ennen rapuja oli jo vierailtu Merisotakoulun johtajan kommodori Henrik Nysténin vieraana. Nystén valotti koulun toimintaa ja etenkin uudistunutta kadettiupseerikoulutusta, joka on räätälöity täysin Bolognan sopimuksen mukaiseksi. Eniten keskustelua herätti tuleville kadeteille pääsykokeissa asetettavat fyysiset vaatimukset. Koulun johtaja oli kuitenkin hyvin varma kannastaan. Suomi tarvitsee hyväkuntoisia upseereita.
Rapuillallinen oli jälleen loistava. Ravut olivat tuoreita ja hyvänmakuisia, lohimedaljonki mehevä ja maittava ja vadelmakakku jälkiruokana niin herkullinen. Tunnelma oli katossa ja snapsilauluja laulettiin ainakin kymmenen. Iloisia ilmeitä ja puheen porinaa riitti vielä Suomenlinnan lautallekin, kun hieman ennen puoltayötä palasimme Kauppatorin rantaan. Kiitos kaikille mukana olleille iloisesta tunnelmasta.
Mukana olleena Risto Rasku
Kuvia Rapuillallisesta