Vuoden 2020 jäsentapahtumat

TAPASEURA NAUTTI JÄLLEEN HERKULLISIA TAMMIKUUN BLINEJÄ FRANS&AMELIESSA.

Blinit eivät nyt ole aivan tyypillistä suomalaista perinneruokaa, mutta kyllä ne vaan meillekin maistuvat. Ne 36 tapaseuralaista, jotka olivat eilen 14.tammikuuta kokoontuneet bistro Frans&Amelie'hin ainakin ajattelivat niin. Virolaissyntyinen Raiko tarjoilijamme alusti nautintoamme kertomalla virolaisista ja venäläisistä blini perinteistä, heillehän blinit ovat todella perinneruokaa.

Sitten blinit lisukkeineen saapuivat. Oli suolakurkkua hunajalla, punasipulia ja smetanaa ja tietenkin sitten siianmätiä ja savuporomossea. Saksalainen riessling kruunasi nautinnon. Ei ihme, että tämä taisi olla jo kymmenes kerta kun me tapaseuralaiset söimme yhdessä blinejä. Taitaapa alkaa olla meillekin jo perinneruokaa uskoo Risto Rasku