Vuosi 2010

Tapaseuran vuoden 2010 teemana oli "Rakkautta ja rajoja".

19.1.Konsertti Villa Gyllenbergissä
16.2.

Blini-ilta ravintola Graniittilinnassa Hakaniemessä. Blinien maistelun lomassa Suomen venäläisen aatelisyhdistyksen pj Veronica Shnenshin kertoi venäläisen aateliston tapakulttuurista.

4.3.

Tapaseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous Taloudellisessa Tiedotustoimistossa.

14.4.

Vierailu Opetushallitukseen.

6.5.Kansallisoopperassa "Peter Grimes"
20.5.

Tapaseuran perinteinen kevätretki tehtiin Marskin majalle Lopelle.

19.8.Rapujuhlat Suomenlinnassa ja tutustuminen Merisotakouluun.
10.9.Teatteri Studio Pasila "Miltä parta tuntuu"
14.9.Teatteri Studio Elsa "Sekunda"
20.9.Perinteinen Hyvien Tapojen Päivä Säätytalolla.
8.10.Ostereita ja silakoita
4.11.Ooppera "Lemmenjuomaa"
12.11. & 19.11.Ooppera "Pohjalaisia"
29.11.Studia Generalia
15.12.Aarikan tiloissa joulupuuron ja glögin lomassa palkittiin Vuoden Tapateko.

Kuvia vuodelta 2010

Cristina Anderssonin konsertti Villa GyllenbergissäTapaseuralaisia Christina Anderssonin konsertissaBlini-ilta Graniittilinnassa
Blini-ilta GraniittilinnassaBlini-ilta GraniittilinnassaBlini-ilta Graniittilinnassa. Maggie ja Risto Rasku nautiskelevat
Blini-ilta Graniittilinnassa. Pirkko ja Sakari NärvänenBlini-ilta GraniittilinnassaVuosikokous Taloudellisessa Tiedotustoimistossa.
Vierailu OpetushallitukseenVierailu OpetushallitukseenKevätretki Marskin majalle Lopelle.
Kevätretkellä nautittiin Vorschmack-ateria ja kuultiin Marskin pöytätavoista.Kevätretki Marskin majallePaluumatkalla tutustuttiin Riihimäen lasimuseoon ja Marja Sunan näyttelyyn. Marja Suna (Tapaseuran jäsen) oli myös itse paikalla.
Komkapt Olli Saravuo. Taustalla merivoimien Ritarien kuvat.Rapujuhlat Suomenlinnan Upseerikerholla.Rapujuhlat Suomenlinnan Upseerikerholla.
Rapujuhlat Suomenlinnan Upseerikerholla.Rapujuhlat Suomenlinnan Upseerikerholla.Elokuinen ilta Suomenlinnassa rapujuhlien päätyttyä
 Valtakunnallinen Hyvien Tapojen päivä Säätytalolla.Silakoita ja ostereita M/S Auroralla.Näin nautitaan osteri.
Studia Generalia "Rakkautta ja rajoja". Puhujina Vuoden käyttäytyjä, psykiatri Raisa Cacciatore ja fil.tri Sakari Närvänen. Jouluseimiasetelma Aarikalla, jossa palkittiin Vuoden Tapateko ja vietettiin Tapaseuran joulujuhlaa.