Vuosi 2008

Vuonna 2000 aloitettua Tapakasvatusprojektia jatkettiin uuden teeman merkeissä, joka oli
”Arjen tavat - tapakoulutuksen vuosi”.

15.1.

Helsingin Lääkärikeskus

5.2.Karl Fazer Café
13.3.vuosikokous
8.4.

Intialainen ilta, Ravintola Namaskaar

20.5.Kevätretki Turkuun

20.8.

Rapujuhlat Suomenlinnan Upseerikerholla. Ennen rapujuhlia tutustuminen oppaan johdolla saaren vilkkaaseen seuraelämään ja tapakulttuuriin 1700- ja 1800-luvuilla.

13.10.Hyvien Tapojen Päivä, Säätytalo Helsinki
12.11.

Studia Generalia "Lisääkö arjen rytmittömyys lapsen yksinäisyyttä?"
Lasten- ja nuorten sairaalan psykiatri Johanna Politin ja ministeri Jaakko Numminen alustivat illan aiheesta, jonka jälkeen keskustelua Tapaseuran puheenjohtajan johdolla.

11.12.

Joulujuhla ja Vuoden Tapateon julkistus Kalevala Korussa.

Isäntien yhteiskuvassa vasemmalta työterveyshuollon osastonhoitaja Meeri Kaakinen, työterveyshoitaja Marianne Harjuntausta, hallituksen puheenjohtaja Antti Aho, terveyshuollon ylilääkäri Sari Anthoni, varatoimitusjohtaja Anne-Maj Candolin sekä edessä työterveyshoitaja/kouluttaja Sirkka Parviainen.
Suurlähettiläs ja Rouva Pradeep Singh.Tapaseuran kunniajäsen Sirkka Lassila antoi suulähettiläälle kirjan.