Vuosi 2006

Vuoden 2006 teemana oli: "Hyvät tavat - suvaitsevat suhteet".

15.2.

Ilta blinien merkeissä, ravintola Lehtovaara. Vierailijana kirjailija Laila Hirvisaari, musiikki Pentti Niemelä.

15.3.

Vuosikokous, Vanha Kadettikoulu.

3.4.Vierailu eduskunnassa, tutustuminen eduskunnan taideaarteisiin. Emäntänä kansanedustaja Sirpa Asko-Seljavaara, oppaana Inkeri Kivi-Koskinen.
17.5.Tutustuminen ranskalaiseen tapa- ja ruokakulttuuriin. Isäntänä kulttuuri- ja tiedeneuvos Pascal Hanse.
22.8.Retki Hämeenlinnaan. Vierailut Vanajan Linnassa, Kultakeskuksessa ja Aulangon kylpylässä.

4.9.

20.9.

Valtakunnallinen Hyvien Tapojen Päivä, Säätytalo. Juhlapuheen piti toiminnanjohtaja Pirkko Lahti.

13.10.

Tapaseuran 10-vuotisjuhlavastaanotto Kansallisoopperan Alminsalin lämpiössä.

Marraskuu

Studia Generalia, Porthania. Paneelissa kirjailija Anja Snellman, oikeushammaslääkäri Helena Ranta, kätilö Batulo Essak, ylipormestari Raimo Ilaskivi, riskosylikonstaapeli Marja Vuento.

JoulukuuJoulutilaisuus, jota isännöi Lumene Group. Tilaisuudessa luovutettiin Vuoden 2006 Tapateko -kunniakirja Helinä Pertulle.

Kuvia vuodelta 2006

Airi Ilaskivi johdatti iloiset rouvat Anneli Korhosen ja Ritva Haapasalmen "timanttipyykille" Kultakeskuksen Jan Appelbergin selostaessa korujen hoidon, huoltamisen ja puhdistamisen tärkeyttä. Tapaseuran jäsen Pirkko Kola löysi Vanajanlinnan kirjaston seinältä kuvan, jossa hänen setänsä Oskari Pero oli metsästysretkellä "Ukko-Pekan" kanssa. Vanajanlinnan Maarit Vihma (oik.) ilahtui, sillä linnassa oli jo pitkään haettu kuvan valkolakkisen herrasmiehen henkilöllisyyttä.