Vuosi 2005

Vuoden 2005 teemana oli: "Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa"

16.2.2005 Kevään kohinaa, ravintola Amigo

Illan teemana oli "Pidä huolta itsestäsi ja ihostasi", asiasta kertomassa Lancôme-kouluttaja Niina Paananen

16.3.2005 Vuosikokous Säätytalolla

Kokouksessa käsiteltiin viralliset vuosikokousasiat ja hyväksyttiin hallituksen esitys sääntöjen muuttamiseksi. FM Mari Kotka kertoi aiheesta nuoret ja tapakulttuuri

12.4.2005 Toscanan auringon alla, ravintola Rivoli

Italian taiteesta ja kulttuurista sekä ruokakulttuurista oli kertomassa suurlähettiläspari Sirkka ja Antti Lassila

3.5.2005 Kevätretki Porkkalaan

Tutustuminen Porkkalan Parenteesiin ja kiertoajelu Kirkkonummella. Lounas nautittiin Pokrovassa ja tutustuttiin Pokrovan ortodoksiseen yhteisöön.

20.9.2005 "Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa"

Hyvien Tapojen Päivän tilaisuus EVTEK Muotoiluinstituutissa Vantaalla "Voi hyvä tavaton"; päätoimittaja Tapani Ruokanen Nuorten, Minna Knuutisen ja Jussi Korkeaojan, puheenvuorot hyvistä tavoista ja pukeutumisesta Julkistettiin Vuoden Käyttäytyjä ja Hyvien Tapojen Lähettiläät.

24.11.2005 " Tule ja lumoudu", ravintola Klaus K

Kalevala Korun ja Lapponian korunäytös Suomalaisen kulttuuriperinnön vaikutus moderniin hotellimaailmaan; hotellinjohtaja Marc Skvorc ja keittiömestari Markus Maulavirta. Korujeni kertomaa, valtioneuvos Riitta Uosukainen

13.12.2005 Perinteinen joulupuuro, Aarikka Oy

Vuoden 2005 Tapateko -kunniakirjalla palkittiin toimittaja Mirja Pyykkö TV-sarjasta Kansakunnan perilliset.
Kauppaneuvos Kaija Aarikka palkittiin erikoiskunniakirjalla. Hän on tehnyt suomalaisesta puusta salonkikelpoisen.

 

Kuvia vuodelta 2005

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.