Vuosi 2005
Vuoden 2005 teemana oli: "Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa" Illan teemana oli "Pidä huolta itsestäsi ja ihostasi", asiasta kertomassa Lancôme-kouluttaja Niina Paananen 16.3.2005 Vuosikokous Säätytalolla Kokouksessa käsiteltiin viralliset vuosikokousasiat ja hyväksyttiin hallituksen esitys sääntöjen muuttamiseksi. FM Mari Kotka kertoi aiheesta nuoret ja tapakulttuuri 12.4.2005 Toscanan auringon alla, ravintola Rivoli Italian taiteesta ja kulttuurista sekä ruokakulttuurista oli kertomassa suurlähettiläspari Sirkka ja Antti Lassila 3.5.2005 Kevätretki Porkkalaan Tutustuminen Porkkalan Parenteesiin ja kiertoajelu Kirkkonummella. Lounas nautittiin Pokrovassa ja tutustuttiin Pokrovan ortodoksiseen yhteisöön. 20.9.2005 "Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa" Hyvien Tapojen Päivän tilaisuus EVTEK Muotoiluinstituutissa Vantaalla "Voi hyvä tavaton"; päätoimittaja Tapani Ruokanen Nuorten, Minna Knuutisen ja Jussi Korkeaojan, puheenvuorot hyvistä tavoista ja pukeutumisesta Julkistettiin Vuoden Käyttäytyjä ja Hyvien Tapojen Lähettiläät. 24.11.2005 " Tule ja lumoudu", ravintola Klaus K Kalevala Korun ja Lapponian korunäytös Suomalaisen kulttuuriperinnön vaikutus moderniin hotellimaailmaan; hotellinjohtaja Marc Skvorc ja keittiömestari Markus Maulavirta. Korujeni kertomaa, valtioneuvos Riitta Uosukainen 13.12.2005 Perinteinen joulupuuro, Aarikka Oy Vuoden 2005 Tapateko -kunniakirjalla palkittiin toimittaja Mirja Pyykkö TV-sarjasta Kansakunnan perilliset. |